Davor Komar, inače član BKOSIŽ Istrijana, kao član Hrvatske boćarske reprezentacije osoba s invaliditetom sudjelovao je na međunarodnom pripremnom boćarskom Kampu u Portugalu/Luso u vremenu od 06.-11. lipnja 2021. godine. Na Kampu su sudjelovale četiri nacionalne reprezentacije. Domaćin Portugal, Njemačka, Nizozemska i Hrvatska. Mnoge najavljene reprezentacije otkazale su svoja sudjelovanja u zadnji tren radi 'Covid 19' uvjeta, ali to nije spriječilo organizatora i brojne sudionike Kampa, da se isti u potpunosti realizira.

Kamp je zamišljen i odrađen kao posebne pripreme sportaša koji su se plasirali na Paraolimpijske igre u Tokyu, koje će se održati tijekom mjeseca kolovoza i rujna 2021. godine. Na Kampu je naš najbolji Hrvatski boćar Davor Komar, u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 1. mjesto bez ijednog poraza, dok je u paru sa reprezentativnom Anamarijom Arambašić iz zagrebačkog boćarskog Kluba osvojio 2. mjesto u ukupnom poretku.

Najveći trenutak Kampa, bila je utakmica sa boćarom Boricom Nicom iz Njemačke, drugim igračem svijeta (2. na svjetskoj boćarskoj rank listi), kojega je Komar pobijedio sa visokih 9:0, čime je pokazao svoju vrhunsku kondiciju i dobro odrađene pripreme za 'Tokyo' koji ubrzo slijedi.

Komar je u Portugal otputovao sa osobnom trenericom, gospođom Zvjezdanom Grganja iz Banjola, sportsko osobnom asistenticom Beti Macan iz Pule i izbornikom Tomislavom Bunjevcem.

Boćar Komar već u četvrtak 17. lipnja 2021. godine putuje na petodnevni Međunarodni turnir u Slovačku, na kojemu će nastupiti najjači ljudi svjetskog boćanja za osobe s invaliditetom. Zlatni paraolimpijci iz 'Ria 2016.- te' i aktualni Svjetski i Europski prvaci u BC4 kategoriji, u kojoj boća i naš proslavljeni boćar, Davor Komar.