Bivši hrvatski nogometaš i nogometni stručnjak Igor Pamić dobio je otkaz na mjestu trenera Nogometnog kluba GOŠK-a iz Gabele kod Čapljine, koji se nalazi pri dnu ljestvice Prve lige Federacije BiH, nakon što je ovaj klub pod njegovim vodstvom u devet susreta ostvario tek dvije pobjede.

Vodstvo GOŠK-a je nakon jučerašnjeg poraza od Goražda na svome travnjaku od 0-1 uručilo otkaz Pamiću te je on već danas napustio ovaj klub koji se dugi niz sezona natjecao i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a posljednje dvije se natječe u Prvoj ligi Federacije BiH (drugo po rangu nogometno natjecanje u BiH).

Pamić je klupu GOŠK-a preuzeo u kolovozu ove godine uoči prvenstva za koje je vodstvo kluba imalo velike ambicije i bitku za plasman za vrh ljestvice te prelazak u Premijer ligu.

No, u jesenskom dijelu prvenstva te kupu BiH ostvario je tek dvije pobjede, dodao pet poraza, a ubilježio je i dva remija.

NK GOŠK iz Gabele nalazi se na 14. mjestu ljestvice Prve lige Federacije BiH koja ukupno broji 16 klubova. U posljednja tri kola jesenskog dijela natjecanja momčad iz Gabele vodit će trener juniorskog tima Zlatko Kojić.

(Hina)