Jeste li se naučili opustiti i uživati - pobrinuti da se dobro osjećate i budete zdravi? U Šaleškoj dolini postoje različiti putevi koji će vas odvesti do mira, uživanja i blagodati za vaše tijelo i dušu. Pobrinite se za zdravlje i užitak, obnovite energiju u poznatom prirodnom lječilištu, wellness centrima, centru slanih soba, i na kraju, ali ne i manje važno, u kozmetičkim salonima.

#

Za svoj boravak možete odabrati mjesto koje vam obnavlja snagu prirodnim materijalima, organski uzgojenom hranom, mogućnostima meditacija i joge.

Možete se odlučiti za prestižni boravak na selu, na starom imanju s kaminom i bazenom. Ili odabrati drvenu glamping kućicu uz pašnjak? Na raspolaganju su vam i moderne apartmanske kuću pokraj šume.

U Šaleškoj dolini se i nalazi sportska zračna luka s koje možete poletjeti na panoramske obilaske prekrasne doline ispresijecane pješačkim i biciklističkim stazama koje možete isprobati.

Ako želite u miru pretresti dojmove, opustite se uz jezero koje je privlačno i za ribolov ili u obližnjim termama. Neponovljivi doživljaj vas čeka uvijek, kada god dođete u Šalešku dolinu.

#

S paketom pravih doživljaja za sebe, za vašu obitelj ili prijatelje, Šalešku dolinu možete upoznati na brojne načine!

Za sve informacije se možete obratiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili potražite informacije na web stranici www.visitsaleska.si. Dobrodošli!

visitsaleska

(ST)