- Pulska rock grupa osnovana davne 1976. godine, svakako i dalje ima dušu!
Danas sam imao prilike pozvati predstavnike Atomskog skloništa da svoj repertoar predstave u sklopu Pulskog kulturnog ljeta, najavio je pulski gradonačelnik Filip Zoričić.

- Pulsko kulturno ljeto je brend i krovni događaj koji će u razdoblju od Dana Grada u svibnju pa do konca rujna objediniti sve programe, manifestacije, festivale i aktivnosti koji se sufinanciraju kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Pule, sredstvima Turističke zajednice grada Pule, partnera i sponzora.

Pula, koja ima svoj urbani identitet, ponovno će ga oživjeti upravo kroz bogat program glazbe, filma i niza drugih događanja, najavio je Zoričić. 

Frontman Atomaca Bruno Langer zadovoljan je susretom s gradonačelnikom. 

- Osjeti se da je Zoričić pun energije, želje i volje da oživi i uredi Pulu. Naravno, zadovoljan sam što smo primljeni u vijećnici Grada čije ime pronosimo na brojnim pozornicama. Proteklih 15-16 godina za vrijeme IDS-a i B. Miletića nismo imali priliku održati koncert koncert u našem gradu. Hvala dragom Bogu da smo ih se riješili, da ih više nema u Gradu. Ne stoga što mi nismo svirali na gradskim manifestacijama, nego što su bili opasniji nego ovaj virus.

Zoričić iz dana u dan dokazuje da je normalan čovjek i gradonačelnik svih građana, a ne kreten, kaže Langer. (TUI)