U svrhu pripreme seta i snimanja kriminalističke televizijske serije „Ze Network" u produkciji BLUE SKY ADRIATIC, 17. i 18. listopada 2021. godine na snazi će biti privremena regulacija prometa na više lokacija u gradu.

Slijedom navedenog, 17. listopada, u periodu od 07:00 do 11:30 sati, u vrijeme priprema i snimanja serije, zabranit će se promet vozila na Rivi, dok će u periodu od 15:30 do 17:30 sati privremeno biti zabranjen promet vozila na Giardinima.

Nadalje, u ponedjeljak, 18. listopada, u periodu od 07:00 do 11:00 sati, bit će onemogućen promet vozila u Scaliarevoj ulici, Ozad Arene, Varaždinskoj ulici, Faverijskoj ulici, Gladijatorskoj ulici i Emovoj ulici, te od 7:00 do 16:00 u Istarskoj i Flavijevskoj ulici.

Za vrijeme zabrane prometa na navedenim dionicima preusmjeravat će se promet vozila.

Osim toga, redari i službene osobe na setu vodit će računa da se, u vrijeme snimanja scena, kontrolira prolaz pješaka na Trgu Forum, Trgu Sv. Tome, Kandlerovoj i Flanatičkoj ulici, Trgu Portarata, Ulici Sergijevaca i Usponu Konzula Istranina, a sve kako se ne bi ugrozila njihova sigurnost. Stanari, vlasnici objekata imat će pristup do svojih nekretnina uz povremeni zastoj.

Bit će promjena i u stajalištima javnog gradskog prijevoza na način da 17. listopada, u periodu od 15:30 do 17:00 sati, autobusi Pulaprometa neće koristiti stajališta „Giardini 1" i ono nasuprot. Linije će prometovati zaobilazno preko tržnice, a zamjenska stajališta bit će na tržnici i kod MUP-a. U ponedjeljak, 18. listopada, u vremenu od 07:00 do 16:00 sati će, zbog snimanja u Istarskoj ulici i Flavijevskoj ulici, autobusi prometovati Rivom do Autobusnog kolodvora.

U ovisnosti o tijeku snimanja scena, moguće su manje izmjene navedenih satnica, izvijestili su iz Grada Pule. (iPress)