Pula već dugo nije izgledala ovako živahna, vesela i nasmijana u večernjim satima jeseni. Puljani su uistinu došli u grad, a ako je suditi po današnjoj 'ponudi' događanja uistinu su imali i razlog prošetati po centru grada.

Već od poslijepodneva u ulici Sergijevaca predstavljala se Udruga za promicanje i očuvanje zdravlja „Procvat zdravlja". Započeo je i novi program „Vino i galerije!" tako da su Puljani prošetali i razgledali Gradske galerije Motika, Makinu, atelje Legović, Artstudio i ULIKS, a nisu propustili ni kušati vina domaćih vinara Teraboto, Kalavojna, Benazić, Diković i Dobran. 

Mnoštvo se okupilo i u galeriji HUiU gdje je večeras otvorena izložba Mirka Ilića pod nazivom „Iz povijesti ljudske gluposti – dizajnerska povijest svijeta".

Na Trgu Sv. Tome se od večeras do subote predstavlja desetak izlagača sa svojim rukotvorinama. Nije nedostajalo ni glazbe. Jazzy! koncert Sterpin Connection Jazz Quintet u Kandlerovoj, a na Forumu je Puljane zabavljala stand up komičarka Marina Orsag.

Ne zaboravite, sutra je Forum rezerviran za sport i ples u izvedbi plesnog studija Saltatrix u 17 i KBK Planet sport u 18 sati.

Na Trgu Sv. Tome i u petak u 18 sati nastupaju vrsni jazzisti JUST FRIENDS QUARTET.

U 19.30 na Giardinima je predviđen DJ Filjo, a u isto vrijeme Surfers de Lounge na Danteovom trgu. Još jednom Dođi u grad...(iPress)