U organizaciji Grada Pule u četvrtak, 16. rujna započinju javne tribine s građanima mjesnih odbora, a prvi na redu su Busoler i Valdebek. S građanima će tom prigodom razgovarati gradonačelnik Pule Filip Zoričić, zamjenici gradonačelnika Ivona Močenić i Bruno Cergnul, pročelnici upravnih odjela i direktori trgovačkih društava.

„Naša je želja u izravnoj komunikaciji s građanima čuti upite građana i predstavnika svih 16 mjesnih odbora na području Grada Pule i dobiti što kvalitetnije prijedloge i ideje, a na konkretna pitanja moći će dobiti odgovore predstavnika Grada ili trgovačkih društava.

Nova pulska Gradska uprava na ovaj način uključuje građane koji imaju mogućnost dati sugestije što bi željeli da se realizira na području njihovog mjesnog odbora. Ovo je samo početak naše kvalitetne i kontinuirane komunikacije s građanima koju planiramo održavati tijekom cijele godine", rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Prva javna tribina održat će se u četvrtak, 16. rujna u 17 sati ispred Mjesnog odbora Busoler (Šišanska cesta 25A), a zatim na multifunkcionalnom igralištu Mjesnog odbora Valdebek s početkom u 18 sati.

Dana 23. rujna održat će se tribine u MO Stoja i MO Sv. Polikarp-Sisplac, 21. listopada u MO Štinjan i MO Veli Vrh, 28. listopada u MO Monvidal i MO Kaštanjer, 4. studenoga u MO Gregovica i MO Šijana, 17. studenoga u MO Veruda i MO Nova Veruda, 25. studenoga u MO Monte Zaro i MO Vidikovac te 2. prosinca u MO Stari grad i MO Arena.

Pozivaju se građani da se odazovu tribinama te da se pridržavaju mjera socijalne distance, stoji u priopćenju. (iPress)