- U nevjerici sam nekoliko puta sam pročitao odgovor Mladena Vojinovića na portalu Parentium.com, koji na pitanje novinara portala Parentium.com odgovara, odnosno, javno izjavljuje i potvrđuje izjavu, da IDS Tar-Vabriga NE podržava Nivia Stojnića kao kandidata za općinskog načelnika!, rekao je nezavisni kandidat za načelnika Tar-Vabrige Giuliano Vojnović.

- Ako je to tako onda se prevrat dogodio preko noći jer do jučer, odnosno danas, Lista IDS-a Tar-Vabriga za općinsko vijeće na kojoj je nosioc gosp. Mladen Vojinović oglašava zajedno sa gosp. Niviom Stojnić na zajedničkom plakatu na svim oglasnim pločama i stalcima! Nepobitno je da Nivio Stojnić i IDS Tar-Vabriga nastupaju zajedno i čak imaju isti, odnosno zajednički program, a možda je samo hvalevrijedna inicijativa da naprave jedan zajednički plakat, samo zato da bi smanjili troškove promidžbe odnosno podijelili iste?!

Ako, je to stvarno tako kao što je Mladen Vojinović izjavio, onda je izvjesno da će doći do smjene. Jer, članovi IDS-a i oni koji nisu, moći će neopterećeno glasati.
Poslije ove vjerodostojne izjave Mladena Vojinovića u najmanju ruku je za očekivati da IDS Tar-Vabriga razdvoji plakate, odnosno izreže i ili ispili oglasne ploče i drvene stalke. Tako da će Program na hrvatskom jeziku ostati pod sliku Nivia Stojnića a dio na talijanski pod sliku Liste IDS-a za vijeće. Ili možda ipak nije tako? Šala mala?

Šalu na stranu, ipak su to ozbiljne stvari. Očekujem da će Nivio Stojnić već sutra demantirati Mladena Vojinovića, bez ljutnje, jer ipak su si prvi rod, odnosno prvi bratići a to ne bi bio prvi put da demantira samog sebe.

Tu se ipak otvaraju neka pitanja:
- tko je tu tkoga iskoristio, Nivio Stojnić nesmotrenost IDS-a ili IDS da smanji troškove iskoristio Nivia, a ne bi se začudio da im je netko treći sve to pakirao?

Na kraju, ipak je Mladen Vojinović dobro rekao; birači će procijeniti, tko je tu koga iskorištavao i izvozao ili tko je jamio, jamio je.

Mladen Vojinović se možda samo nije snašao na bezobrazno novinarsko pitanje i izrekao u afektu nešto što nije mislio?! Vjerovao sam Mladenu 12 godina i vjerovat ću mu i dalje a to što plakati pokazuju i dokazuju dijametralno suprotne činjenice, nije ni bitno! Bitno je, kad možeš čovjeku vjerovat na riječ!

POANTA? Politika je kurva! A mi teoretičari zavjere ćemo pomisliti; u lažima su kratke noge!, nezavisni kandidat za načelnika Giuliano Vojnović. (Izborni stožer)