Roker Bruno Langer izgubio je spor protiv gradonačelnika Pule Borisa Miletića na Općinskom sudu u Puli koji ga je tužio zbog povrede ugleda i časti. Sutkinja Mačešić-Biscuoli presudila je u korist pulskog gradonačelnika, ustvrdivši da je Langer rekao neistinu a ne vrijednosni sud kada je u intervjuu govorio  'da ukoliko Miletić nije sposoban voditi kafić, pitanje je kako onda vodi Grad'.

Sutkinja je, prema obrazloženju presude, utvrdila da Miletić nikada nije imao kafić, već je on bio u vlasništvu njegove tadašnje djevojke.  

Miletić će tako, ukoliko presuda postane pravomoćna, postati bogatiji za još 11 tisuća kuna, plus zatezne kamate. Langer također treba platiti trošak postupka u iznosu od 8.300 kuna te objaviti ispriku i tekst presude u dnevnim novinama, ukoliko presuda bude i pravomoćna.

Podsjetimo, Langer i njegov odvjetnik Marino Folo smatrali su kako nije točno da je Miletiću povrijedio ugled, dostojanstvo i čast kao fizičkoj osobi, te smatra da se u konkretnom slučaju radilo o vrijednosnim sudovima a ne o neistinitim tvrdnjama. (iPress)