Zbog kaznenoga djela ugrožavanje posebnih vrsta prometa u redovnom postupku, policija je protiv 60-godišnjega njemačkog državljanina, koji je usmrtio 26-godišnjega Nijemca, podnijela nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu.

Naime, policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim njemačkim državljaninom, koji je glisirajući ispred plaže Škaraba u Rovinju u ponedjeljak usmrtio 26-godišnjeg Nijemca.

Nakon što je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iz nehaja protiv njega je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija uhitila gliseraša koji je u Rovinju usmrtio kupača

Istarska policija uhitila je 60-godišnjeg njemačkog državljanina koji je glisirajući ispred plaže Škaraba u Rovinju jučer usmrtio 26-godišnjeg Nijemca.

Gliseraš je uhićen sinoć zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanje posebnih vrsta prometa i policija provodi kriminalističko istraživanje.

Teška nesreća dogodila jučer oko 16 sati, kada je 60-godišnjak gliserom udario u kupača, 26-godišnjeg Nijemca, koji je od teških ozljeda preminuo u pulskoj Općoj bolnici.

Policija i danas nastavlja s očevidom u cilju utvrđivanja okolnosti pomorske nesreće.

(Hina)